Instellingen

Sport kort 18 november: Snooker Utrecht hard onderuit, Korfballers Dalto pakken winst

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - Wisselende resultaten bij de Utrechtse snookeraars. Korfballers Dalto winnen uitduel.

SNOOKER

Snooker Utrecht heeft de uitwedstrijd in de eredivisie tegen koploper Amigio hard verloren. De Utrechters gingen met 9-0 onderuit. In dezelfde competitie ging Sportcentrum Utrecht er wel met de winst vandoor. Het wist met 8-1 te winnen van Vlaardingen. In de eredivisie staat Sportcentrum Utrecht vijfde, Snooker Utrecht is de nummer zeven.

ZAALKORFBAL

In de hoofdklasse A speelde Tweemaal Zes tegen AW/DTV. De Maartensdijkse formatie ging in de uitwedstrijd met 31-24 onderuit. Tweemaal Zes staat vierde in de hoofdklasse A.
Dalto Klaverblad Verzekeringen speelde in de hoofdklasse B uit tegen Deetos. De Driebergse ploeg won in de zaal met 29-23. Dalto staat vierde in de competitie.

BASKETBAL

In de promotiedivisie van de mannen heeft het Utrechtse Cangeroes verloren van Jolly Jumpers. Het verloor de uitwedstrijd met 87-64. Cangeroes staat op de ranglijst negende.

NATIONALE BEKER VOLLEYBAL

Taurus heeft zich voor de kwartfinale geplaatst van de nationale beker. De Houtenaren waren met 3-0 te sterk voor VCN. VCV Veenendaal is uitgeschakeld door Adivisie/SSS. Het verloor de vijfsetter met 3-2.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.