Sport kort 19 november: Stunt handballers Nieuwegein

PROVINCIE UTRECHT - Gelijkspel voor dames van Voordaan. Handballers Nieuwegein stunten en ook handbalsters Fortissimo winnen. Wisselende resultaten hockeyers.

HOCKEY

In de overgangsklasse A kwamen de vrouwen van Voordaan in actie tegen HBS. De Groenekanse ploeg kwam in de uitwedstrijd niet verder dan 1-1. Voordaan staat in de middenmoot van de competitie.
In de overgangsklasse A bij de mannen is het duel tussen subtoppers Schaerweijde en HIC in 3-3 geeïndigd. USHC won met 0-2 van Zwolle. Een minder resultaat was er voor Voordaan. Bij HBS werd er met 1-0 verloren. Schaerweijde staat vierde, USHC achtste en Voordaan vinden we terug op plaats 9.
De mannen van Phoenix hebben de kelderkraker tegen Leonidas in de overgangsklasse B met 2-2 gelijkgespeeld. Phoenix staat tiende met 11 punten, Leonidas heeft 10 punten en hekkensluiter Groningen 9 punten.

HANDBAL

De mannen van Nieuwegein hebben in Kwintsheul knap gewonnen van het tweede van Quintus. Het werd 27-25. Quintus is koploper in de eerste divisie, Nieuwegein staat zesde na elf duels.
In de eerste divisie bij de vrouwen was Fortissimo te sterk voor Aalsmeer. Bij rust keek de ploeg uit Cothen nog tegen een 11-12 achterstand aan, maar uiteindelijk won het met 27-24. Fortissimo staat na 10 duels zevende.

RUGBY

De mannen van rugbyclub Eemland hebben verloren van AAC. De Amersfoorters gingen met 29-10 onderuit in Amsterdam. Eemland blijft door de nederlaag tweede in de 1e klasse. De Utrechtse stadsderby USRS - URC werd afgelast.

TAFELTENNIS

SKF heeft in de eredivisie ruim gewonnen van Taverzo. De Veenendaalse vrouwen waren met 6-0 te sterk. Het staat op dit moment vierde in de eredivisie. Een plek in de top vier geeft recht op deelname aan de Final Four om de NTTB Cup. VTV uit Nieuwegein speelde met 3-3 gelijk tegen Heerlen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.