Instellingen

Berry Powel hoopt op rentree tegen TEC

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Berry Powel hoopt zaterdag tegen TEC zijn rentree te maken voor IJsselmeervogels. De beenblessure, die de Amersfoortse spits al een maand langs de kant houdt, is de afgelopen dagen aanmerkelijk verbeterd.

MRI

"Ik heb maandag een mri gehad, daar kwam niks uit", vertelt Powel. "Daar baalde ik van, want ik wil weten wat er aan de hand is. Elke keer als ik iets ga doen, komt er vocht in mijn bovenbeen."

VERMEER

Toch is de situatie de laatste dagen de laatste dagen verbeterd. "Ik bedacht me dat ik in mijn eerste jaar bij Kozakken Boys hetzelfde had met mijn knie. Na acht maanden gezeur kwam ik toen bij fysiotherapeut Pieter Vermeer terecht. Die heeft toen met frictie en dry needling binnen de korste keren de boel verholpen."

HOOP

Powel ging maandag aan de slag met de fysio van de Vogels. "Ik liet hem hetzelfde doen als wat Pieter Vermeer destijds had gedaan. De reactie was heftig, ik ging bijna onderuit. Maar toen ik vanochtend opstond, voelde ik dat het veel beter was. Ik krijg woensdag nog een behandeling, en tijdens de trainingen ga ik kijken wat ik kan. Maar nu heb ik goeie hoop dat ik er zaterdag bij kan zijn."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.