Een Berg Sport met Spakenburg-trainer John de Wolf

UTRECHT - In Een Berg Sport is deze week John de Wolf te gast. De trainer van Spakenburg neemt het dit weekend op tegen DOVO, de ploeg van RTV Utrecht analist Gert Kruys. De oud verdediger begon zijn voetballoopbaan bij Sparta Rotterdam, de tegenstander van FC Utrecht dit weekend.
De Wolf, assistent, en Kruys, als hoofdtrainer, stonden ook nog samen aan het roer bij de Kasteelclub. Daar liepen ze promotie op een haar na mis. Hoewel De Wolf Sparta nog steeds koestert, heeft hij wel een nare bijsmaak overgehouden aan zijn laatste dienstverband. "Voor mezelf heb ik het daar wel slecht afgesloten. Gert moest toen het veld ruimen en een paar weken later moest ook de overige staf, zonder uitleg, vertrekken."
FC Utrecht heeft zijn vorm de laatste weken weer teruggevonden. Eerst werd er met 2-1 gewonnen van Ajax en ook het thuisduel met Excelsior (3-1) werd positief besloten. De Wolf was daar als analist aanwezig en genoot van het spel van de Domstedelingen. "Ik vind dat ze het geweldig gedaan hebben. Het is niet alleen maar aanvallen, maar ook in hun organisatie stonden ze ook goed. Ze spelen perfect naar hun kwaliteiten."

ODE VAN KORNEEL EVERS

Schrijver, dichter, acteur én FC Utrecht-supporter Korneel Evers doet wekelijks een ode aan de club en zijn spelers. Deze week alle aandacht voor de overwinning van de FC van het afgelopen weekend.

HAPPIE VAN APPIE

Albert Boonen, uitbater van het spelershome op Zoudenbalch, gaat in de rubriek 'Het Happie van Appie'' opzoek naar echte Utregse happies. Deze week proeft hij Sint Maarten likeur. Ook doet hij zijn wekelijkse voorspelling.

FC UTRECHT

FC Utrecht neemt het aankomende zondag op tegen Sparta Rotterdam. De ploeg van Alex Pastoor is al zes wedstrijden ongeslagen, na een matige competiestart. Utrecht steekt eveneens in een goede vorm, na twee klinkende overwinningen.
Het duel op Spangen begint aanstaande zondag om 14:30 en is zoals altijd live te volgen op Radio M Utrecht.

Ode van Korneel Evers
John de Wolf: "Bij Sparta werd destijds niet face to face gepraat"
John de Wolf: "FC Utrecht speelt goed naar zijn eigen mogelijkheden"
Happie van Appie
Tipkick: Gert Kruys vs. John de Wolf

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.