Opnieuw veel doelpunten bij Magreb, maar nu monsternederlaag

UTRECHT - De wedstrijden van Magreb'90 zorgen iedere week voor veel doelpunten. Zaterdag verloren de Utrechters in de derde divisie A met 8-1 van Jong FC Volendam, nadat het vorige week met 5-5 gelijk had gespeeld tegen Spijkenisse.
Al binnen tien minuten keek Magreb tegen een 2-0 achterstand aan. In de 25e minuut werd zelfs de 3-0 op het scorebord gezet via een strafschop.
Twee minuten na rust deed Magreb via Ouja iets terug, maar die feestvreugde was van korte duur. Nog geen vijf minuten na de treffer van Magreb had Jong Volendam er alweer twee in liggen. Uiteindelijk won Jong Volendam met 8-1. Vlak wist in het duel een hattrick te maken.
5' Gerry Vlak [1-0]
9' Jordy Hilterman [2-0]
25' Dylan Mertens [3-0,pen]
47' Yassin Ouja [3-1]
49' Gerry Vlak [4-1]
50' Roy Tol [5-1]
64' Jordy Hilterman [6-1]
74' Gerry Vlak [7-1]
85' Rodney Smorenberg [8-1]
Magreb blijft in de derde divisie A de hekkensluiter.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.