Instellingen

Sport Kort 25 november: Korfballers Dalto winnen opnieuw, Fortissimo wint van hekkensluiter

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - Korfballers Dalto winnen opnieuw, Fortissimo wint van hekkensluiter en volleybalsters Taurus lijden opnieuw kansloze nederlaag.

VOLLEYBAL

De volleybalmannen van VCV hebben kansloos verloren op bezoek bij Volley Tilburg. De Veenendaalers verloren met 3-0. Door de nederlaag blijft de ploeg de nummer 9 van de topdivisie.
De volleybalsters van VV Utrecht hebben een nipte zege geboekt op VCN. Op bezoek in Capelle aan de IJssel werd er met 2-3 gewonnen.
De Taurus-dames hebben opnieuw een zware nederlaag geleden. De Houtense hekkensluiter verloor met 3-0 op bezoek bij Orion.
VV Utrecht staat na de overwinning nog steeds vierde in de topdivisie. Taurus blijft met 3 punten op de laatste plaats staan.

ZAALKORFBAL

De korfballers van Dalto hebben in de hoofdklasse B de tweede overwinning op rij geboekt. De club uit Driebergen won met 37-27 van Nieuwerkerk.
Tweemaal Zes liep in de hoofdklasse A tegen een nederlaag aan. De korfbalploeg uit Maartensdijk verloor met 22-20 van Unitas.
Dalto klimt op de ranglijst van de hoofdklasse B naar de derde plaats. Tweemaal Zes staat vijfde in de hoofdklasse A.

HANDBAL

De handballers van Nieuwegein zijn er niet in geslaagd het thuisduel met Volendam 2 te winnen. De ploeg trok met 29-34 aan het kortste eind. Nieuwegein bezet na twaalf speelronden de zesde plaats in de 1e divisie.
De dames van Fortissimo pakten wél drie punten. Zij wonnen met 23-36 van PSV en staan op de vijfde plaats in de 1e divisie.

SNOOKER

De snookeraars van Snooker Utrecht hebben met 6-3 gewonnen van Cue Groningen. Sportcentrum Utrecht verloor op bezoek bij de Snookerij Leiden met 6-3.
Snooker Utrecht staat zesde, terwijl Sportcentrum Utrecht één plek daarboven op de vijfde plaats staat in de eredivisie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.