LIVEBLOG: Kerk beslist slordig duel op Spangen. Reacties en meer straks op 93.1FM!

UTRECHT - FC Utrecht jaagt vanmiddag op bezoek bij Sparta in Rotterdam op de derde overwinning op rij. De Domstedelingen hebben hun goede vorm herpakt na twee klinkende zeges op Ajax (2-1) en Excelsior (3-1) en staan vijfde in de eredivisie. De tegenstander is echter ook in goede doen. Sparta begon slecht aan het seizoen, maar is op dit moment al zes wedstrijden ongeslagen.
90' Het eindsignaal. Utrecht wint dankzij doelpunten van Kerk en Labyad.
87' Dario Dumic vervangt Yassin Ayoub.
76' De beslissing, zo lijkt het! Gyrano Kerk brengt de Domstedelingen op 3-1 na een razendsnelle uitbraak!
71' GOAAAAL! Labyad brengt Utrecht opnieuw op voorsprong na een PRACHTIGE vrije trap!
55' Nick Proschwitz brengt Sparta op gelijke hoogte: 1-1 op Spangen! Kan Utrecht het tij keren?
46' Er gaat zo begonnen worden aan de tweede helft bij Sparta Rotterdam - FC Utrecht. Sander van de Streek hervat de wedstrijd met een aftrap.
45' We gaan rusten. FC Utrecht staat op voorsprong, dankzij de snelste treffer in de eredivisie van het huidige seizoen. Het spel in de eerste helft was niet hartverwarmend, maar de voorsprong is er wel voor de ploeg van trainer Erik ten Hag!
39' "Het veldspel op Spangen is niet altijd hartverwarmend, maar FC Utrecht leidt nog altijd dankzij de vroege openingstreffer", aldus René van den Berg, over de eerste helft bij #spautr in Rotterdam.
20' Na het razendsnelle doelpunt houden de ploegen elkaar in evenwicht. FC Utrecht creërde een aantal kansen op de tweede, terwijl Sparta vanuit de counter een aantal keer gevaarlijk weet te worden.
1' GOAAAAAAL! Labyad bekroont zijn rentree na 38 seconden met een treffer! Gyrano Kerk levert goed voorbereidend werk met een knappe individuele actie.
1' Allard Lindhout heeft gefloten voor het begin van de wedstrijd. Luister mee met René van den Berg en Gert Kruys op Radio M Utrecht via 93.1FM!

OPSTELLINGEN

FC Utrecht: Jensen, Van der Maarel, Leeuwin, Janssen ©, Klaiber, Emanuelson, Strieder, Ayoub, Van de Streek, Labyad, Kerk
Sparta Rotterdam: Kortsmit, Holst, Floranus, Dougall, Breuer, Fischer, Duarte, Sanusi, Proschwitz, Mühren, Goodwin