Verschoor aan de kant gezet door Red Bull

© Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool
BENSCHOP - Richard Verschoor maakt niet langer deel uit van het Red Bull Junior Team. De autocoureur uit Benschop is na anderhalf jaar bedankt voor bewezen diensten door de Oostenrijkse energiedrankjesgigant. Het 16-jarige talent hoeft niet bij de pakken neer te gaan zitten. Hij heeft komend seizoen opnieuw een stoeltje in de Formule Renault 2.0 Eurocup.
Verschoor maakt de overstap na Josef Kaufmann Racing. Hij krijgt daar het plekje van Sacha Fenestraz, die dit jaar kampioen werd in de klasse. "Ik ben super blij dat ik me aan kan sluiten bij Josef Kaufmann Racing", laat Verschoor aan GPUpdate.net weten. "Ze hebben zichzelf bewezen door in de afgelopen jaren veel titels te winnen. Ik heb een aantal dagen voor ze getest en deze dagen zijn zeer positief verlopen. Ik voel me thuis bij dit team en alles voelt goed aan!"
De overstap naar Josef Kaufmann Racing betekent tegelijkertijd een einde aan de samenwerking met MP Motorsport, het team waarvoor Verschoor in de afgelopen twee seizoenen uit kwam. "Ik wil MP zwaar bedanken voor de afgelopen jaren, ze hebben me veel geleerd. Ik ben tevreden dat ik nu, ook al is het zonder de steun van Red Bull, een volgende stap kan maken. We gaan voor de volle honderd procent voor de titel."