Hoofdklasse: Nederlaag voor hekkensluiter Argon, doelpuntrijk gelijkspel Eemdijk

MIJDRECHT/EEMDIJK - In de hoofdklasse A heeft Argon verloren van AFC. In de hoofdklasse B kwam Eemdijk in actie, het speelde doelpuntrijk gelijk tegen Zuidvogels.
Argon was nog op 1-0 voorsprong gekomen tegen AFC, maar het zag de Amsterdammers de stand ombuigen tot 2-1. Op de ranglijst blijft Argon hekkensluiter.
Eemdijk leek de buit binnen te hebben tegen Zuidvogels. Het was op 2-0 voorsprong gekomen. De thuisploeg boog de stand echter helemaal om. Tussen de 69e tot de 80e minuut scoorde Zuidvogels drie keer en leek er dus met de winst vandoor te gaan. Drie minuten voor tijd maakte Eemdijk toch nog de gelijkmaker. Op de ranglijst is Eemdijk de nummer zes.