DOVO geeft 2-0 voorsprong weg en verliest

VEENENDAAL - DOVO heeft in de derde divisie een bijna zekere zege op ASWH helemaal uit handen gegeven. De Veenendalers stonden lang met 2-0 voor, maar het verloor uiteindelijk met 3-2.
DOVO kwam al binnen vijf minuten op 1-0 voorsprong via Leon Toonen. Hij tekende deze week bij in Veenendaal en bedankt zijn club daar dus al vroeg mee met een treffer. In de tweede helft kwam DOVO opnieuw goed uit de kleedkamer. Het had de bal via Joshua Patrick al binnen twee minuten in het doel van de thuisploeg liggen.
De laatste twintig minuten werden spannend, doordat Doesburg namens ASWH de aansluitingstreffer maakte. En in de 83e en 84e minuut pakte het zelfs de winst. Via een strafschop kwam het op 2-2 en nog geen minuut later lag ook de 3-2 in het net van de Veenendalers. DOVO eindigde de wedstrijd met tien man doordat Adil Mahdadi vijf minuten voor tijd een rode kaart kreeg vanwege een elleboogstoot.
DOVO had met drie punten geklommen naar de top van de derde divisie A, maar door de nederlaag staat het op de zesde plaats.
4' Leon Toonen [0-1]
47' Joshua Patrick [0-2]
67' Kyle Doesburg [1-2]
83' Peter de Lange [2-2,pen]
84' Ismail Yildrim [3-2]
Bijz. Rode kaart voor Adil Mahdadi (DOVO) na een elleboogstoot
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Verslaggever Robert Claus over de nederlaag van DOVO
Trainer Gert Kruys:"We missen teveel kansen"
Rodney Ubberbergen:"Penalty makkelijk gegeven"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.