GVVV speelt gelijk maar loopt in op koploper

VEENENDAAL - GVVV heeft in de tweede divisie gelijkgespeeld. De Veenendalers speelden op eigen veld met 2-2 gelijk tegen Jong Sparta, maar zijn door de nederlaag van koploper Katwijk dichter bij de koppositie gekomen.
Jeremy de Graaf, die vorige week ook al scoorde, kwam in de zevende minuut alleen voor de doelman van Jong Sparta te staan en hij schoot raak. Lang kon GVVV niet van die voorsprong genieten. Vier minuten later hadden de Spartanen de stand alweer op 1-1 gebracht. Iets meer dan 20 minuten na rust had GVVV opnieuw de voorsprong te pakken. Martin van Eck kopte de 2-1 binnen. In de allerlaatste minuut van de wedstrijd maakte invaller Yani Bouras de gelijkmaker.
Op de ranglijst is het gat tussen nummer twee GVVV en koploper Katwijk verkleind tot zeven punten doordat Katwijk met 1-0 onderuit ging tegen laagvlieger De Treffers.
7' Jeremy de Graaf [1-0]
10' Abdou Harraoui [1-1]
62' Martin van Eck [2-1]
90+3' Yani Bouras [2-2]
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Robin Mulder:"We lopen tenminste één puntje in op Katwijk"