Sport Kort 2 december: wisselende resultaten tafeltennissters, korfballers Dalto doen bovenin mee

PROVINCIE UTRECHT - Badmintonners Amersfoort onderuit in kampioenspoule, korfballers Tweemaal Zes spelen gelijk en winst voor korfballers Dalto.

TAFELTENNIS

In de eredivisie hebben de vrouwen van VTV uit Maarssen de uitwedstrijd tegen De Treffers met 4-2 gewonnen. In diezelfde competitie ging het Veenendaalse SKF met 4-2 onderuit tegen Heerlen. Op de ranglijst staat VTV op de tweede plaats. SKF is de nummer vier.

BADMINTON

BC Amersfoort heeft in de kampioenspoule van de eredivisie kansloos verloren van koploper DKC. De Amersfoorters gingen in het uitduel met 8-0 onderuit. Na één wedstrijd staat Amersfoort nu onderaan in de kampioenspoule.

ZAALKORFBAL

In de hoofdklasse A kwam Tweemaal Zes uit Maartensdijk in actie tegen Rohda. Het werd 25-25. Op de ranglijst is Tweemaal Zes terug te vinden op de vierde plek.

Dalto Klaverblad Verzekeringen kwam in de hoofdklasse B in actie tegen Sporting Delta. Het wist emt 31-26 te winnen. Het Driebergse Dalto staat in de hoofdklasse B op dit moment tweede.

HANDBAL

Nieuwegein heeft in de eerste divisie gewonnen van hekkensluiter EHC. De Nieuwegeinse mannen waren met 41-34 te sterk. Op de ranglijst staat Nieuwegein op de zesde plaats.

VOLLEYBAL

Topdivisie mannen: MKB Accountants/VCV speelde tegen koploper Sliedrecht Sport. De Veenendaalse mannen gingen met 3-0 onderuit. Het Zeisterse Pelster Cito kwam in actie tegen VoCASA en verloor. Op de ranglijst staat VCV tiende, Cito is de hekkensluiter.

Topdivisie vrouwen: Oskam Taurus heeft van Donitas verloren. De Houtense vrouwen gingen met 3-1 onderuit. VV Utrecht speelde tegen het tweede van Alterno en verloor met 3-0. Taurus is de hekkensluiter van de competitie, VV Utrecht staat zevende.

BASKETBAL

Amazone uit Utrecht heeft geen potten kunnen breken tegen Binnenland. De Utrechtse vrouwen verloren met 123-41. Amazone is de hekkensluiter van de Basketbal League.