Jong FC Utrecht behoudt rode lantaarn na verlies tegen Emmen

UTRECHT - Jong FC Utrecht blijft de hekkensluiter van de Jupiler League. De ploeg van trainer Robin Pronk verloor vanavond in de eigen Galgenwaard met 1-2 van FC Emmen.
Jong FC Utrecht kwam via een vrije trap van Chris David op een 1-0 voorsprong. Emmen kreeg wel een paar kansen in de eerste helft, maar de lat boven doelman Menno Heus zorgde ervoor dat de gelijkmaker niet al in de eerste helft viel.
Na rust boog de nummer 8 van de Jupiler League de achterstand om. Doelpunten van Alexander Bannink en Michiel Hemmen brachten de gasten uit Drenthe de zege.