Hercules en De Meern snakken naar succesje

UTRECHT - Hercules en De Meern willen in de derde divisie B wel weer eens een feestje vieren. Hercules won al vijf weken niet, en scoorde in die periode slechts één keer. De Meern kende een goede periode, maar verloor inmiddels al weer drie duels op rij.

HERCULES

Hercules gaat zondag op bezoek bij OJC Rosmalen. De Brabanders staan op de 4e plaats, zeven plaatsen boven Hercules. De ziekenboeg van de Utrechters puilt nog steeds uit. Trainer Eric Speelziek kan in Rosmalken niet beschikken over Fouad Belarbi, Mitchell Bolck, Christy Bonevacia, Colin Broers, Alfred Mensah, Gutho Mijland en Mart Stokkers.
De resultaten uit het verleden geven de Utrechtse burger ene beetje moed. Hercules speelde drie keer eerder uit tegen OJC Rosmalen en verloor nog nooit. Twee duels eindigden gelijk, waaronder de 0-0 van vorig jaar. Eén keer won Hercules.

DE MEERN

De Meern reist af naar Oostzaan, om het op te nemen tegen OFC. Die ploeg won vorige week met 1-0 van Hercules en staat op de 6e plaats. De Meern bezet de 15e plaats.
De ploeg van Joël Titaley begon het seizoen met vijf nederlagen, herpakte zich knap maar heeft inmiddels drie keer achter elkaar verloren. De 1-1 bij Hercules was het laatste punt voor De Meern, dat het moet doen zonder de geschorste Lejon Cats. Ook Rychto Lawalata en de broers Don en Gino Cornet ontbreken. Zij zijn geblesseerd.

LIVE

Van beide duels kunt u zondag bij Radio M Utrecht flitsen horen.