Spakenburg nadert Jong Almere City tot op één punt

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De voetballers van Spakenburg hebben in de derde divisie A geen fout gemaakt. De Blauwen wonnen op bezoek bij laagvlieger Spijkenisse met 2-0 en blijven zo in het spoor van koploper Jong Almere City.
Spakenburg speelde een matige eerste helft. De beste kansen waren voor Spijkenisse, maar meermaals kwamen de Blauwen goed weg. De ploeg van trainer John de Wolf mocht blij zijn met de 0-0 ruststand.
In de tweede helft stond een ander Spakenburg op het veld. Binnen drie minuten resulteerde dat in de 1-0 van het hoofd van Tom van der Neut. Twintig minuten later zorgde Philip Ties, die mee mocht doen omdat Spakenburg het beroep had gewonnen, voor de beslissing.
48' Tom van der Neut [0-1]
64' Philip Ties [0-2]
Door de overwinning komt Spakenburg op 34 punten uit 15 duels. Het blijft tweede in de competitie, op één punt achterstand van koploper Jong Almere City, dat in eigen huis verloor van DVS'33.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Tom van der Neut: "In de rust belangrijke dingen omgezet"
Philip Ties: "Verklaring voor deze eerste helft is lastig"
Barry Beijer: "Geen passie bij ons"