Magreb'90 onderuit in duel met drie rode kaarten

UTRECHT - Magreb'90 heeft zaterdag in de derde divisie verloren van ONS Sneek. Op bezoek in Friesland werd het 3-0 en hierdoor blijft Magreb hekkensluiter met maar 5 punten. De wedstrijd leverde naast drie doelpunten ook drie rode kaarten op, waarvan twee voor de Utrechters.
Een minuut voor rust kreeg Magreb-aanvoerder Omar Boukhari een rode kaart. Kort na rust pakte Sneek de leiding door een fraaie omhaal van Curty Gonzales. Na ruim een uur raak was het weer raak en het was wederom Gonzales die scoorde, hij bracht de score op 2-0.
Een kwartier voor tijd kreeg ook Sneek een rode kaart. Serge Fatima werd van het veld gestuurd. Magreb pakte de laatste rode kaart, waardoor het duel met negen tegen tien eindige. De rode kaart was deze keer voor Anthony Berenstein. Vijf minuten voor tijd werd de wedstrijd definitief beslist door de Friezen: 3-0.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.