Sport kort 9 december: Badmintonners Amersfoort verliezen, Nipte winst handballers Nieuwegein

PROVINCIE UTRECHT - Geen afgelastingen bij de zaalsporten. Handballers Nieuwegein winnen nipt en ook volleyballers VCV Veenendaal pakken weer eens de winst.

BADMINTON

Forza Amersfoort heeft opnieuw verloren in de kampioenspoule. Velo was met 7-1 te sterk voor de Amersfoorters. De Amersfoorters staan laatste in de kampioenspoule.

HANDBAL

Nieuwegein kwam in de eerste klasse in actie tegen US. Het wist met 33-32 nipt te winnen. In de eerste klasse bezet Nieuwegein op dit moment de zesde plaats.

VOLLEYBAL

VCV Veenendaal heeft weer eens gewonnen in de topdivisie. De Veenendalers waren met 3-0 voor De Witte Olhaco. In diezelfde competitie kwam Cito in actie tegen Compaen. De Zeistenaren waren met 3-0 te sterk in het uitduel. Op de ranglijst staat Cito op dit moment elfde. VCV is de nummer acht.

BASKETBAL

De vrouwen van Utrecht Cangeroes hebben in de promotiedivisie gewonnen. Baros werd met 69-59 verslagen. Cangeroes staat op de zesde plaats in de competitie.

ZAALKORFBAL

In de hoofdklasse A heeft Tweemaal Zes met 30-28 gewonnen van Nic. De ploeg uit Maartensdijk staat op de ranglijst vierde. In de hoofdklasse B kwam het Driebergse Dalto Klaverblad Verzekeringen in actie tegen Die Haghe. Dalto verloor met 25-21. Het is de nummer vier van de competitie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.