GVVV mag nog niet aan Cambuur denken

VEENENDAAL - GVVV speelt zaterdag de laatste competitiewedstrijd van 2017, thuis tegen HHC Hardenberg. De Veenendalers staan tweede in de Tweede divisie en jagen op koploper Katwijk. Tegenstander HHC Hardenberg verloor twee van de laatste drie duels en staat zevende. De Sallanders zijn wel de slechtst presterende tweede divisionisten in uitwedstrijden: 5 uit 7.

EVENWICHT

GVVV en HHC Hardenberg treffen elkaar voor de zevende keer in competitieverband op Panhuis. De ploegen houden elkaar keurig in evenwicht: twee keer winst voor GVVV, twee keer winst voor HHC en twee keer onbeslist. Vorig seizoen werd het 0-0.

DE JONG

Bij GVVV keert Mart de Jong terug na een schorsing. Simon Brouwer (hamstring) is een twijfelgeval. De langdurig geblesseerden Rodny Hofman en Wouter Bonke ontbreken.

CAMBUUR

GVVV-trainer Niek Oosterlee zal een hele klus aan hebben om de focus volledig op HHC te krijgen; de wedstrijd tegen HHC is de generale voor de bekerwedstrijd tegen Cambuur, dinsdag in Leeuwarden.

BEKENDEN

HHC Hardenberg heeft een aantal mensen met een Utrechts verleden in de gelederen. Coach Gert-Jan Karsten was enkele jaren trainer van het tweede van IJsselmeervogels, aanvaller Sargon Gouriye speelde vier seizoenen voor Spakenburg.
De wedstrijd GVVV - HHC Hardenberg is zaterdag live te volgen op Radio M Utrecht.