Brabantse ploegen op de thee bij Hercules en De Meern

UTRECHT - In de derde divisie B spelen Hercules en De Meern zondag beide een thuiswedstrijd. Hercules ontvangt JVC Cuijk, De Meern krijgt Dongen op bezoek.

HERCULES

Een waslijst aan blessures, maar Koning Winter helpt Hercules mogelijk een handje. Het veld van de Utrechtse derde divisionist is er na de winterse week slecht aan toe, en dat zou wel eens kunnen leiden tot een tweede afgelasting op rij.
Het zou de Utrechters met Fouad Belarbi, Mitchel Boclk, Christy Bonevacia, Colin Broers, Alfred Mensah, Gutho Mijland en Mart Stokkers in de ziekenboeg niet eens zo slecht uitkomen, als het duel tegen JVC Cuijk niet door zou gaan.
Hercules zit bovendien niet in een hele goeie fase. De laatste vijf duels leverden drie gelijke spelen en een nederlaag op, en de Utrechters scoren erg moeilijk. Op de ranglijst is Hercules gezakt naar de 11e plaats. Tegenstander JVC Cuijk, dat vorig jaar op Voordorp met 2-0 klop kreeg, staat negende.

DE MEERN

Dongen was vorig seizoen de revelatie van de derde divisie. De Brabanders bereikten als promovendus de play-offs, waarinb ze werden gestuit door FC Lisse. Dit seizoen was Dongen in de KNVB beker te sterk voor DOVO. Dongen heeft met 33 tegendoelpunten de meest gepasseerde defensie van de derde divisie B.
De Meern is na een goede reeks weer in een dip beland. De laatste vier duels leverden slechts één punt op. Zondag ontbreken de geschorste Lejon Cats en de geblesseerden Rychto Lawalata, Don Cornet en Gino Cornet.

LIVE

De wedstrijden Hercules - JVC Cuijk en De Meern - Dongen zijn zondag live te volgen op Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.