Laatste wedstrijd Yahiaoui bij Magreb'90

UTRECHT - Jamal Yahiaoui zit zaterdag voor het laatst op de bank als trainer van Magreb'90. Dat laat de trainer van de Utrechtse derde divisionist weten. Magreb speelt zaterdag thuis tegen koploper Jong Almere Ciry. Yahiaoui geeft aan dat hij geen energie meer heeft voor alle taken die hij bij Magreb'90 op zijn bordje krijgt.
"Ik heb heel veel taken op mij genomen die niet konden blijven liggen. Dat maakte het een lastige uitdaging, maar die wilde ik niet uit de weg gaan. De laatste tijd merkte ik dat ik geen energie meer kreeg van alles wat ik deed."
Yahiaoui, die vorige winterstop aantrad bij Magreb, benadrukt dat hij met plezier terugkijkt op zijn periode op papendorp. "Ik heb mooie sportieve tijden gekend en ik heb me nooit verveeld bij de club. Ik ben zeker een ervaring rijker."
Magreb'90 staat nu voor lastige de taak een nieuwe trainer te zoeken voor een club die een faillissement boven het hoofd hangt. De club heeft nog een paar weken om in beroep te gaan tegen een belastingaanslag van bijna een half miljoen.