Magreb'90 stunt met punt tegen koploper tijdens afscheidsduel Yahiaoui

UTRECHT - Magreb'90 heeft gestunt in de derde divisie. De Utrechtse hekkensluiter heeft op het eigen Sportpark Papendorp koploper Jong Almere City namelijk op 2-2 gehouden. Een mooi afscheid voor trainer Jamal Yahiaoui, die zaterdag voor het laatst op de bank zat zat.
Magreb kwam halverwege de eerste helft op voorsprong tegen de beloften uit Almere, maar nog voor rust wisten de bezoekers de tij te keren. Adriaan Kruisheer benutte twee penalty's. Twintig minuten voor tijd zorgde Dyllan Ahinful namens de Utrechters voor de gelijkmaker.
22' Illias Yagou [1-0]
24' Adriaan Kruisheer [1-1, pen.]
45' Adriaan Kruisheer [1-2, pen.]
69' Dyllan Ahinful [2-2]
Door het gelijkspel komt Magreb'90 op 6 punten uit 15 wedstrijden. Het blijft hekkensluiter van de derde divisie. De achterstand op de dichtste concurrent is nog wel acht punten.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.