Tennisvereniging Domstad wint bijzondere prijs

UTRECHT - Bij tennisvereniging Domstad was het zaterdag groot feest. De Utrechtse tennisclub won namelijk de prijs voor beste tennisvereniging van het jaar.
Domstad was voor het tweede jaar op rij genomineerd. Vorig seizoen greep het naast de titel, maar dit seizoen koos de vakjury van de KNLTB wel voor Domstad. Voorzitter Sanne van Bruijnsvoort en penningmeester Bas van den Linden mochten zaterdag de Zwarte Tulp' in ontvangst nemen. Domstad-voorzitter Van Bruijnsvoort laat in een reactie aan RTV Utrecht te weten enorm blij te zijn met de prijs. "We hadden niet verwacht dat wij daadwerkelijk zouden winnen. Wij gaan vanavond met de hele vereniging een feestje bouwen!', zei hij vol vreugde.

ZWARTE TULP

De KNLTB reikt jaarlijks de Zwarte Tulp uit voor de 'Vereniging van het Jaar' tijdens het KNLTB Jaarcongres. De award gaat naar een tennisclub die iets bijzonders heeft gedaan. De vakjury kijkt naar verschillende elementen waar een vereniging aan moet voldoen. Op basis van punten komt dan de winnaar naar voren.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.