Sport Kort zaterdag 16 december:

VOLLEYBAL

PROVINCIE UTRECHT - De volleyballers van Cito hebben met 3-0 verloren van Reflex in de Topdivisie. VCV wist wel te winnen. Tegen Compaen werd het 3-1. VCV staat na 11 duels 7e, Cito staat twee plaatsen lager.
In de Topdivisie bij de vrouwen heeft VV Utrecht goede zaken gedaan. Het won met 3-2 van Donitas. Taurus verloor met 3-1 van Huizen. Op de ranlijst vinden we VV Utrecht terug op plaats 5, Taurus is hekkensluiter.

SNOOKER

Sportcentrum Utrecht verloor in de Eredivisie van HOB Nijmegen. In Utrecht werd het 4-5 voor de bezoekers. Snooker Utrecht kreeg met 9-0 op de broek van Westend. Sportcentrum Utrecht staat in de stand op plaats 5 en Snooker Utrecht staat 8e.

HANDBAL

De handballers van Nieuwegein hebben het thuisduel tegen HAVAS met 31-34 verloren. Door de nederlaag verliest NIeuwegein de aansluiting met de top van de eerste divisie. Het staat nu 6e na 15 duels.

BASKETBAL

Het is UBall niet gelukt om te winnen van Grasshoppers. Het verloor met 88 - 71. UBall staat 5e met 12 punten uit negen wedstrijden.

ZAALKORFBAL

In de topdivisie A is Tweemaal Zes er niet ingeslaagd Groen Geel te verslaan. Het ging met 18-28 ten onder. In de topdivisie B wist Dalto wel te winnen. Het versloeg TOP Arnemuiden met 22-25. Tweemaalzes staat 4e in de topdivisie A, Dalto staat 2e in de topdivisie B op twee punten van koploper Tempo.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.