GVVV sneuvelt in achtste finales KNVB Bekertoernooi

VEENENDAAL - Met GVVV is de laatste club uit de provincie Utrecht in de KNVB Beker uitgeschakeld. De Veenendaalse tweede divisionist was niet opgewassen tegen Cambuur. De ploeg uit de Jupiler League won voor eigen publiek met 3-0.
Er viel weinig af te dingen op de zege van de Leeuwarders die het duel vanaf het begin domineerden. Toch wist GVVV met 0-0 de rust te halen.
In de tweede helft raakte de kracht van de Veenendalers langzaam op. In de 59e minuut resulteerde dat in de openingstreffer van Robertha. Daarna was het verzet gebroken. Een klein kwartier later werd het 2-0 door Steenvoorden na een vloeiende aanval. Na een cadeautje van scheidsrechter Siemen Mulder maakte Kip vanaf de penaltystip 3-0.

Wilco den Hartog: "Met opgeheven hoofd de bus in naar huis"