Drie punten in mindering voor Magreb'90

UTRECHT - Magreb'90 krijgt drie punten in mindering van de KNVB. Dat heeft de voetbalbond laten weten aan de Utrechtse voetbalclub.
Magreb voldoet niet aan de eisen die de bond stelt aan clubs in de derde divisie. Zo beschikken ze niet over drie contractspelers en kan de club geen goedgekeurde accountantsverklaring overleggen.
Begin december bleek al dat de puntenmindering eraan zat te komen. De club ging daar tegen in beroep, maar heeft nu te horen gekregen dat dat ongegrond is. In het nieuwe jaar zal de KNVB het besluit toelichten.

ANDERE PROBLEMEN

De club zit momenteel in zwaar weer. Er hangt Magreb een boete van zo'n vier ton boven het hoofd van de belastingdienst en er moet tijdens de winterstop een nieuwe trainer gezocht worden.
Gisteravond bleek wel dat de club in elk geval het huidige seizoen kan afmaken. Er is geld beschikbaar gekomen om de onkostenvergoeding van spelers te kunnen betalen, meldt het AD.
Ook maakte de club gisteravond bekend dat Magreb verder wil onder een andere naam. "We willen af van de shit die aan de naam Magreb kleeft", zegt penningmeester El Osrouti in de krant. Opties zijn SV Papendorp, naar de wijk waar de club speelt, of SV Prins Clausbrug. Die brug loopt langs het sportpark van de voetbalclub.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.