FC Utrecht wil tegen NAC 2017 goed afsluiten

UTRECHT - Vanavond om half zeven speelt FC Utrecht in Breda het laatste duel van 2017. De Domstedelingen, die nog onder leiding staan van trainer Erik ten Hag, willen tegen NAC het jaar goed afsluiten.
FC Utrecht kwam eerder dit seizoen al in actie tegen NAC. In de eigen Galgenwaard speelde het met 2-2 gelijk tegen de ploeg uit Breda. Tegen NAC komt het een oude bekende tegen. De Utrechtse publiekslieveling Stijn Vreven is trainer van NAC. Ook voormalig Utrecht-spelers Gianluca Nijholt en Menno Koch staan onder contract bij NAC.

TEN HAG

De laatste dagen was Utrecht groot in het nieuws. Dit komt door de sterke geruchten dat Erik ten Hag na het weekend wordt gepresenteerd als trainer van Ajax, daar werd Marcel Keizer donderdag ontslagen. Mogelijk is het duel tegen NAC het laatste duel van Ten Hag. Ook voor Zakaria Labyad en Yassin Ayoub is het mogelijk het laatste duel. De twee sterkhouders van de FC staan in de belangstelling van verschillende clubs. Feit is in ieder geval dat de driegenoemde er vanavaond 'gewoon' bij zijn.
Om 18:30 wordt in Breda afgetrapt. Het verslag van de wedstrijd is live te horen in Namen en Rugnummers op 93.1FM.

Erik ten Hag over de geruchten rond Ajax
Urby Emanuelson over het duel tegen NAC en de situatie van Ten Hag
Ramon Leeuwin over zijn contractverlenging en de wedstrijd tegen NAC

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.