FC Utrecht verliest van sterker NAC

UTRECHT - NAC Breda heeft het nakende afscheid van trainer Erik ten Hag bij FC Utrecht verpest. De club boekte voor een enthousiast eigen publiek de vierde competitiezege van het seizoen (3-1).
Ajax ziet Ten Hag als de ideale opvolger voor de ontslagen Marcel Keizer. Als het aan Ten Hag ligt, dan tekent hij snel in Amsterdam. " Ajax is een aansprekende club, de meest fascinerende club in Nederland. Natuurlijk heb je daar interesse in", zei hij. Ajax en FC Utrecht gaan zondag met elkaar om de tafel zitten om de afkoopsom voor de Tukker te bepalen.
NAC kwam op voorsprong door een rake kopbal van Pablo Marí. De Spanjaard werd uitstekend aangespeeld door zijn landgenoot Angelino. FC Utrecht stelde vooral voor rust ernstig teleur. Toch had Sander van de Streek de bezoekers op gelijke hoogte moeten schieten. Hij verzuimde te profiteren van een fout van Mark Birighitti, de doelman van NAC.
In de tweede helft wist FC Utrecht de thuisploeg wel onder druk te zetten. Invaller Cyriel Dessers, vorig seizoen actief voor NAC, miste een grote kans voor de ploeg van Ten Hag. Even later was Thierry Ambrose wel doeltreffend voor NAC (2-0). Vervolgens bracht Dessers zijn oude club toch nog aan het wankelen (2-1). NAC hield echter stand en kwam in blessuretijd via Angelino op 3-1, na een rode kaart voor Rico Strieder van FC Utrecht.

Samenvatting van NAC Breda - FC Utrecht
Willem Janssen: "Leek wel een Jipiler League-duel. Ver onder de maat"
Erik ten Hag "Kan nog niet zeggen dat dit mijn laatste wedstrijd met FC Utrecht was"
Zakaria Labyad: "Ik wil spelen bij een club uit de top 3 van Nederland"
Cyriel Dessers wil niks weten van verhuur aan NAC: "Ik wil de strijd aangaan in Utrecht"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.