GVVV verlengt met clubtopscorer De Graaf

VEENENDAAL - Topscorer Jeremy de Graaf heeft zijn aflopende verbintenis bij GVVV met een jaar verlengd. De 27-jarige aanvaller staat nu tot medio 2019 onder contract bij de Veenendaalse tweededivisionist.
De Graaf is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Blauwen van Panhuis. Hij kwam afgelopen zomer over van VVOG en heeft zich ontpopt tot doelpuntenmachine. De Graaf heeft elf goals gemaakt in negentien wedstrijden in de tweede divisie.
"Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij de club", geeft De Graaf aan op de clubwebsite. "Ik heb voor de kerstdagen met de technische staf en technische commissie gesproken over de eerste seizoenshelft en van beide kanten kwamen er positieve punten naar voren. Ik ben tevreden over mijn inbreng in het team, dat mij prima heeft ontvangen. Ik hoop dat we nog veel plezier gaan beleven de komende jaren."
Eerder verlengde GVVV al de contracten van Bart van de Beek en Mart de Jong. Rodny Hofman, Taoufik Adnane, Roy Terschegget, Martin van Eck, Laurens van der Voort, Danny de Leeuw, Robin Mulder en doelman Johan Jansen liggen ook nog vast voor volgend seizoen.