GVVV en DOVO oefenen tegen tegenstanders van formaat

© Geert Lommers
VEENENDAAL - De Veenendaalse voetbalclubs GVVV en DOVO hebben zware oefenpartners weten te vinden om tijdens de winterstop mee te sparren. Tweededivisionist GVVV neemt het op tegen het tweede team van Werder Bremen, terwijl derdedivisionst DOVO het opneemt tegen RKC Waalwijk.

GVVV

GVVV is de huidige nummer vier van de tweede divisie. De ploeg van trainer Niek Oosterlee reist van 4-7 januari naar Marbella voor een trainingskamp. Op 5 januari (16.00 uur) treft het Werder Bremen II, dat uitkomt in de 3. Bundesliga. Net als in Nederland mogen in Duitsland beloftenteams meedoen in de voetbalpiramide. Op het derde niveau staat Jong Werder Bremen achttiende.
De blauw-witten van Panhuis hervatten de competitie op 13 januari met een uitwedstrijd tegen VVSB.

DOVO

Het DOVO van trainer Gert Kruys is een van de verrassingen van de eerste seizoenshelft in de derde divisie zaterdag. De promovendus staat zesde en heeft haar doelstellingen bij moeten stellen: de roodhemden van Panhuis willen in het linkkerrijtje eindigen. Volgens de huidige planning hervat DOVO op 13 januari de competitie thuis tegen Magreb'90, maar door de
die gaande is bij de Utrechters is het nog maar de vraag of Magreb tegen die tijd nog bestaat.
In voorbereiding op de tweede seizoenshelft ontmoet DOVO zaterdag 6 januari (15.30 uur) een tegenstander van formaat: RKC Waalwijk. De Brabanders staan vijftiende in de Jupiler League.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.