Zesdaagse Rotterdam: Van Baarle blijft tweede

SCHALKWIJK/VEENENDAAL - De Belgische baanwielrenners Kenny De Ketele en Moreno De Pauw hebben op de tweede dag van de zesdaagse in Rotterdam hun voorsprong uitgebouwd. Veenendaler Dylan van Baarle heeft samen met zijn partner Niki Terpstra een achterstand van twee ronden.
De Ketele en De Pauw pakten vrijdag in de koppelkoers weer een ronde voorsprong. Het Belgische duo staat in het klassement aan de leiding met 84 punten en dus twee ronden voorsprong op de eerste achtervolgers, Niki Terpstra en Dylan van Baarle. Dat Nederlandse koppel staat op 58 punten. Yoeri Havik en Wim Stroetinga rukten op naar de derde plaats. Zij hebben drie ronden achterstand op De Ketele en De Pauw, met een puntentotaal van 52. De Belgen wonnen eind vorig jaar al de zesdaagse van Gent.
Nick Stöpler is zevende na de tweede avond. De Woerdenaar koppelt met André Looij. Zij hebben 3 ronden achterstand op de leiders. Schalkwijker Jan-Willem van Schip, die samen rijdt met Dion Beukeboom, is hekkensluiter met 4 ronden achterstand op De Ketele en De Pauw.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.