Guido Janssen tot 2019 GVVV-er

VEENENDAAL - In navolging van Simon Brouwer, Wilco den Hartog en Bart Hulsbos heeft ook Guido Janssen (20) op de laatste dag van het trainingskamp in het Spaanse Marbella een nieuw contract getekend bij GVVV. De verdediger is nu tot de zomer 2019 verbonden aan de Veenendaalse Tweede divisionist.
Janssen kwam afgelopen zomer over van het Utrechtse Hercules. Hoewel nog geen vaste basisspeler, maakte hij in de bekerduels tegen de profclubs FC Dordrecht en Cambuur een solide indruk. Janssen speelde in het verleden in de jeugdopleidingen van FC Utrecht en Ajax.
Rob de Boer, die samen met Wim van Oudbroekhuizen namens de technische commissie de contractbesprekingen met de spelers houdt is blij dat de verdediger op Panhuis blijft. "Hij heeft ons als technische commissie en de technische staf positief verrast met zijn degelijke optredens in de beker en competitie. Hopelijk blijft Guido zich op deze manier ontwikkelen, want we zien in hem als sterke en linksbenige centrale verdediger een jongen voor de toekomst."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.