GVVV zonder Mulder naar Noordwijkerhout

VEENENDAAL - GVVV speelt zaterdag in de Tweede divisie de uitwedstrijd tegen VVSB. De club uit Noordwijkerhout staat zeven plaatsen onder GVVV op de elfde plaats. VVSB is onder trainer Jack Honsbeek, die eind november de ontslagen Mark Schenning opvolgde, voorzichtig op aan het klimmen. De laatste vier duels leverden zeven punten op. Het leverde Honsbeek, die in het verleden Argon onder zijn hoede had, al direct een contractverlenging tot de zomer van 2019 op.
GVVV kampt nog altijd met de naweeën van de laatste wedstrijd voor de winterstop, het bekerduel tegen Cambuur. Robin Mulder (zie foto) verliet tijdens dat duel het veld met een gekwetste enkel. Hij is nog altijd niet hersteld en laat zijn enkel deze week verder onderzoeken. Behalve Mulder ontbreken ook de langdurig geblesseerden Rodny Hofman en Wouter Bonke.
GVVV heeft de laatste vier competitieduels niet verloren, maar zakte door het 2-2 gelijkspel tegen HHC Hardenberg op de laatste speeldag voor de winterstop van de tweede naar de vierde plaats
Vorig seizoen leverde het duel tussen VVSB en GVVV in Noordwijkerhout een doelpuntrijk gelijkspel op: 3-3. Roy Terschegget, Martin van Eck en Cayfano Latupeirissa maakten toen de Veenendaalse doelpunten. In Veenendaal won GVVV vorig seizoen met 2-0 van VVSB.
Het duel tussen VVSB en GVVV begnit zaterdagavond om 18.00 uur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.