DOVO ontsnapt in slotminuten tegen stug Magreb'90

VEENENDAAL/UTRECHT - DOVO heeft ternauwernood weten te winnen van hekkensluiter Magreb'90. De ploeg van trainer Gert Kruys won met 2-0 van de Utrechters, al had het daar wel een penalty in de slotminuut voor nodig.
In de eerste helft werd de ambitie van Magreb duidelijk: verdedigen en tegenhouden. Die strijdwijze werkte goed, want DOVO kwam maar niet door de groene muur die de Utrechters optrokken.
In de tweede helft nam Gert Kruys meer risico door aanvallender te wisselen, maar dat had niet het gewenste resultaat. Magreb hield onder de nieuwe staf, die bestaat uit Mo el Abdellaoui, Paul Kolf en Stanley Taylor, knap stand.
Dat bleef zo, tot in de laatste minuut Magreb-speler Omar El Ghazouani een doelpoging van DOVO van de doellijn sloeg met zijn hand. Het gevolg? De rode prent en een penalty voor de Veenendalers. Enrico Patrick legde aan en faalde niet, oog in oog met Michiel Belhadj.
In de blessuretijd verdubbelde Joshua Patrick de score op aangeven van de 16-jarige jeugdspeler Oussama El Azzouzi.
90' Enrico Patrick [1-0, pen.]
92' Joshua Patrick [2-0]
Door de zege houdt DOVO de aansluiting met de subtop in de derde divisie zaterdag. Het heeft nu 27 punten uit 16 wedstrijden. Magreb'90 wacht na deze nieuwe nederlaag al dertien duels op een zege. De Utrechters staan stijf onderaan met 3 uit 16, de achterstand op nummer 17 (ACV) is elf punten.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

El Azzouzi (16) blikt uit bij DOVO: "Het ging lekker"
Gert Kruys: "Het was een heel lastige wedstrijd"
Nourdin Bourazma (Magreb'90): "Super zonde"
Magreb-trainer El Abdellaoui: "Voor ons was het geen hands"