Spakenburg doet na winterstop gelijk goede zaken

Kees Pier Tol, die komende zomer vertrekt, was belangrijk voor Spakenburg
Kees Pier Tol, die komende zomer vertrekt, was belangrijk voor Spakenburg © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft het eerste officiële duel van 2018 winnend afgesloten. De koploper van de derde divisie A wist met 4-1 te winnen bij directe concurrent Jong Almere City.
Spakenburg kwam tegen de nummer twee van de competitie goed uit de startblokken. In de 12e minuut kwam het op 1-0 voorsprong via Barry Beijer en nog geen minuut later maakte Tom Oostinjen de 2-0. Kees Pier Tol, die bij de 1-0 en de 2-0 de assist gaf, wist tien minuten later de 3-0 op het scorebord te zetten.
Nadat Spakenburg via Philip Ties in de blessuretijd van de eerste helft nog de 4-0 had gemaakt, was het Jong Almere City dat vlak na rust wist te scoren. Khalid Tadmine maakte de treffer.
12' Barry Beijer [0-1]
13' Tom Oostinjen [0-2]
23' Kees Pier Tol [0-3]
45'+5 Philip Ties [0-4]
51' Khalid Tadmine [1-4]
Spakenburg bezet op dit moment de koppositie van de derde divisie. Het verschil met nummer twee Jong Almere City is vergroot van één punt naar vier punten.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.