Verdonkschot komend seizoen aan het roer bij IJsselmeervogels

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Met ingang van het volgende seizoen is Ted Verdonkschot trainer van IJsselmeervogels. De 54-jarige oefenmeester volgt daarmee Willem Leushuis op. Verdonkschot tekent een eenjarig contract op de Westmaat.

SUCCES

Verdonkschot is bezig aan zijn tweede seizoen bij Koninklijke HFC. In zijn eerste seizoen wist hij knap handhaving te bewerkstelligen. Ook dit seizoen gaat het goed met de club uit Haarlem die zesde staat in de Tweede Divisie.
Eerder was Verdonkschot ook succesvol bij Rijnsburgse Boys. In 2009 werd hij met de club uit de Bollenstreek algeheel amateurkampioen. In de hoofdklasse zaterdag legde Rijnsburgse Boys onder zijn leiding drie keer beslag op de titel en in 2008 won hij ook KNVB Beker voor amateurs. Na zijn periode bij Rijnsburgse Boys werkte Verdonkschot onder meer bij HHC Hardenberg.

LEUSHUIS

In een eerder stadium was al duidelijk dat de wegen van IJsselmeervogels en Willem Leushuis zouden scheiden. "Hij heeft de selectie gesmeed tot een resultaatgerichte machine en we lijken te stevenen op een stabiele plek in de Tweede Divisie. Om de volgende stap te zetten denken we dat het beter is om te kiezen voor een nieuwe trainer en na dit seizoen afscheid te nemen van Willem Leushuis", zo liet de technische commissie van de club weten op de clubsite.
Daarnaast wist IJsselmeervogels de aflopende contracten van assistent-trainer Pascal Bosschaart en keeperstrainer Jacob Mulder met respectievelijk twee en één jaar te verlengen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.