Sport Kort zondag 14 januari: Geen geluk Fortissimo en URC

PROVINCIE UTRECHT - Handbalsters Fortissimo verliezen, URC blijft puntloos. Rugbyers presteren wisselend.

HANDBAL

De handbalsters van Fortissimo zijn in het duel met Westsite met 19-22 onderuit gegaan in de eerste divisie. De ploeg uit Cothen staat na de nederlaag in de middenmoot.

RUGBY

In de kampioenspoule van de ereklasse heeft URC ook het vierde duel verloren. Tegen All Blues verloren de Utrechtse dames met 34-14. URC staat puntloos laatste, het verschil met nummer vijf Waterland is zeven punten.
De rugbyers in de eerste klasse presteerden wisselend. URC won met 31-25 van Ascrum 2, ook Eemland won, met 74-12 van Delft. USRS verloor met 42-3 van AAC.
URC staat tweede met 46 punten uit 11 wedstrijden, Eemland staat daar een plek onder met 44 punten, USRS staat achtste met 26 punten.

BASKETBAL

Utrecht Cangeroes heeft in de promotiedivisie knap met 54 - 49 gewonnen van het hoger genoteerde Lokomotief. De Utrechtse vrouwen staan na de overwinning met 12 punten uit evenveel duels vijfde.
De mannen van UBALL wisten in de promotiedivisie te winnen van De Groene Uilen. Het was met 77-62 te sterk. De Utrechters staan vierde op de ranglijst.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.