Hercules beleeft slechte start in 2018

UTRECHT - De voetballers van Hercules zijn het nieuwe jaar niet goed begonnen in de derde divisie B. De Utrechters gingen zondag in het uitduel tegen ADO'20 met 4-1 onderuit. Het was de vierde nederlaag op rij voor Hercules.
Hercules kwam al binnen tien minuten op achterstand. Maar na die snelle tegentreffer wist het vlak daarna alweer de gelijmaker op het scorebord te zetten. Vlak voor rust kregen de Utrechters de deksel op de neus. ADO'20 scoorde twee keer vlak achter elkaar, waardoor het met een 3-1 voorsprong de kleedkamers in ging.
In de tweede helft was Hercules hard op zoek naar de aansluitingstreffer. De Utrechters lieten zich echter niet van de beste kant zien. Uiteindelijk was het Jesper de Vre, met zijn tweede van de middag, die de 4-1 eindstand op het bord zette.
7' Jesper de Vre [1-0]
12' Tyrone Fonville [1-1]
44' Sead Mazreku [2-1]
45' Clive Keus [3-1]
76' Jesper de Vre [4-1]
Hercules staat op dit moment dertiende in de derde divisie B.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.