Speelziek: "We lijken wel een kroegelftal"

UTRECHT - Hercules-trainer Eric Speelziek was not amused na afloop van de 4-1 nederlaag van zijn ploeg bij ADO'20. Vooral de instelling van zijn ploeg stak Speelziek.
"Gilbrano Plet verwoorde het na afloop goed, het leek wel een dooie boel", zegt Speelziek tegenover RTV Utrecht. "We lijken wel een kroegelftal. Iedereen vindt het wel zo gezellig bij ons, we zitten gezellig samen te kaarten en de hapjes zijn lekker, dat is ook gezellig en het zijn stuk voor stuk goede gasten maar uiteindelijk moet je elkaar in het veld ook helpen en dat gebeurde vandaag niet. Ik wil alleen een uitzondering maken voor Kevin Ligtermoet, Tyrone Fonville en Alfred Mensah en dat was het."
Het roer moet absoluut om bij de Utrechters, die vorig seizoen nog streden om promotie naar de Tweede Divisie. "We hebben veel last gehad van blessures, maar tegen Cuijck was het ook al comedy capers. Het was toen heel slecht en nu al heel slecht. We moeten vier ploegen onder ons houden, we moeten nu echt naar beneden kijken. "

Eric Speelziek: "We moeten nu naar beneden kijken"