Stanley Tailor wil met de bus naar Groningen

UTRECHT - In de Derde divisie zaterdag ontvangt Spakenburg zaterdag Odin'59. DOVO gaat op bezoek bij VVOG en Magreb'90 maakt de verre reis naar Jong FC Groningen.

MAGREB'90

Interim-assistent trainer Stanley Tailor van Magreb'90 is druk bezig met het regelen van een bus voor de uitwedstrijd tegen nummer vier Jong FC Groningen. "Afgelopen zaterdag tegen DOVO zijn we met eigen auto's gegaan. Nu willen we met de bus. Niet vanwege de afstand, maar vanwege het belang voor de teambuilding."
Bij de Utrechtse hekkensluiter ontbreken Omar Boukhari en Omar el Ghazouani vanwege een schorsing. Sydney Schmelz en Yassin Ouja zijn nog niet fit genoeg om te starten.
Magreb'90, dat al 13 duels niet wist te winnen, verloor eerder dit seizoen de thuiswedstrijd tegen de Groningse beloften met 3-0.

SPAKENBURG

"Spakenburg moet na de euforie van zaterdag weer met twee benen op de grond staan." Trainer John de Wolf van de Blauwen weet dat ODIN'59 een lastige tegenstander is voor de ploeg die afgelopen zaterdag directe concurrent Jong Almere City FC aan de kant schoof. "ODIN is de enige ploeg waar we dit seizoen van verloren hebben, we zijn dus gewaarschuwd", zegt De Wolf.
Bij Spakenburg keert zaterdag Tom Menting terug. Hij ontbrak in Almere vanwege een blessure. Christian Supusepa en Nathaniel Will zijn er zaterdag nog niet bij. "Maar die komen eraan", zegt De Wolf.
Spakenburg speelde één keer eerder een competitieduel tegen ODIN'59 op de Westmaat. Op 27 februari 2010 werd het 2-0. Thijs Houwing en Maarten Woudenberg waren de doelpuntenmakers.

DOVO

DOVO mist drie basiskrachten in de uitwedstrijd tegen VVOG. Doelman Rodney Ubbergen en middenvelder Nick Coster zijn geblesseerd. Marley Berkvens is geschorst. Nando Wormgoor, die zaterdag tegen Magreb'90 (2-0 winst) ontbrak, is weer fit.
DOVO won eerder dit seizoen in eigen huis met 1-0 door een treffer van Joshua Patrick. In de geschiedenis speelden de Veenendalers negen keer een uitwedstrijd tegen de ploeg uit Harderwijk. VVOG, de huidige nummer acht van de ranglijst, won twee keer. DOVO, dat nu zesde staat, boekte drie zeges.

LIVE

Radio M Utrecht verzorgt zaterdagmiddag live flitsen van de wedstrijd Spakenburg - ODIN'59. In de uitzending houden we u ook op de hoogte van de tussenstanden van de duels van Magreb'90 en DOVO.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.