GVVV verdedigt plek vier tegen Koninklijke HFC

VEENENDAAL - GVVV speelt zaterdag voor de tweede keer dit seizoen een thuiswedstrijd tegen Koninklijke HFC. De Haarlemmers, getraind door toekomstig IJsselmeervogels-trainer Ted Verdonkschot, verloren eerder dit seizoen in de KNVB beker met 1-0 van GVVV. In Haarlem wonnen de Veenendalers de competitiewedstrijd met 2-0.

BLESSURES

GVVV-trainer Niek Oosterlee kan geen beroep doen op de geblesseerde Robin Mulder. Simon Brouwer miste deze week twee trainingen wegens griep. Rodny Hofman en Wouter Bonke zijn al langer afwezig. Bart Hulsbos keert terug van een schorsing. Jeremy de Graaf, die de met 2-0 verloren wedstrijd tegen VVSB miste vanwege griep, is er ook weer bij.

VORIG SEIZOEN

Vorig jaar won GVVV de thuiswedstrijd tegen Koninklijke HFC met 3-1. Robin Mulder, Frank Tervoert en Cayfano Latupeirissa maakten de doelpunten. In Haarlem werd het 1-1, dankzij een treffer van Martijn van Eck.

KONINKLIJKE HFC

Koninklijke HFC staat twee plaatsen onder GVVV op de zesde plaats in de Tweede divisie. Grote blikvanger bij die ploeg is aanvallende middenvelder Roy Castien. De topscorer (12 doelpunten) zag deze winterstop een transfer naar Telstar afketsen. Eerder dit seizoen moest hij wegens een blessure een stage bij FC Utrecht afzeggen.
Het duel tussen GVVV en Koninklijke HFC is zaterdagmiddag live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.