Hercules en De Meern moeten negatieve reeks stoppen

UTRECHT - 29 oktober De Meern - JVC Cuick 3-1
22 oktober HSC'21 - Hercules 0-2
Ziedaar de laatste overwinningen van de Utrechtse clubs in de derde divisie B. Hercules speelt zondag thuis tegen HSC'21, de ploeg tegen wie de laatste zege werd geboekt. Ook De Meern treft een tegenstander die dit seizoen al werd verslagen. In Veghel werd het 3-1.

HERCULES

Spinnijdig was Hercules-trainer Eric Speelziek afgelopen zondag over het gemak waarmee zijn ploeg de doelpunten weggaf tegen ADO'20. Het leidde tot een 4-1 nederlaag en de belofte van Speelziek dat de bezem er door zou gaan. De vertrekkende oefenmeester heeft veel te vegen, want de complete selectie, op aanvaller Amin eo Bouzidi na, is fit. Welke puzzel Speelziek gaat leggen weten we zondag rond 13.00 uur. Of het effect heeft gehad is tegen vieren bekend.
De wedstrijd tegen HSC'21 wordt mogelijk de rentree van aanvoerder Colin Broers, die dit seizoen door een blessure nog amper in actie kwam.

DE MEERN

De Meern stuit in eigen huis op Blauw Geel'38, dat eerder dit seizoen in Veghel met 3-1 werd geklopt. De Meern moet het stellen zonder Lejon Cats, die nog geschorst is. De ploeg van Joel Titaley verloor de laatste vijf duels. Blauw Geel verloor afgelopen weekend van OJC Rosmalen. Daarmee kwam een einde van een reeks van zes duels waarin de Brabantse ploeg niet verloor.

LIVE

Radio M Utrecht doet vanaf 14.00 uur van beide duels live radioverslag.