Magreb'90 lijdt grootste nederlaag van het seizoen: 9-0

UTRECHT - Magreb'90 heeft een monsternederlaag geleden in de derde divisie. Uit bij Jong FC Groningen ging de Utrechtse hekkensluiter af als een gieter, het werd liefst 9-0 voor de Groningse beloften.
Bij rust was het nog te overzien voor Magreb. Het hield de stand tegen de nummer vier van de competitie op 2-0. In de tweede helft vielen de doelpunten als rijpe appelen. Uiteindelijk verzuimde Jong Groningen er tien te maken. De scheidsrechter floot na precies 90 minuten af, toen 9-0 op het scorebord stond.
Het is de grootste nederlaag van dit seizoen voor Magreb'90. Eerder al eindigde het competitieduel bij Jong FC Volendam in een 8-1 verliespartij. Ook tegen Spakenburg (6-1) en GVVV (7-0, beker) en DVS'33 (5-0) kregen de Utrechters met grote cijfers op de broek.
7' David Browne [1-0]
21' Joel Donald [2-0]
56' Robbert de Vos [3-0]
60' Eigen goal Magreb'90 [4-0]
72' Joel Donald [5-0]
74' Michael Breij [6-0]
76' Gerald Postma [7-0]
83' Michael Breij [8-0]
88' David Browne [9-0]
Magreb'90 blijft onderaan in de derde divisie A. Het heeft slechts 3 punten uit 17 wedstrijden. Nummer 17 ACV uit Assen heeft 14 punten.