Van Seumeren: "KNVB moet ballen tonen in zaak Armenteros"

UTRECHT - Volgens grootaandeelhouder Frans van Seumeren is het nog goed mogelijk dat Samuel Armenteros FC Utrecht gaat versterken. Bij De tafel van Kees op FOX Sports zei Van Seumeren dat het aan de KNVB ligt of de transfer door kan gaan.
Armenteros zou door FC Utrecht worden gehuurd van het Italiaanse Benevento. Armenteros heeft in de zomer een oefenwedstrijd gespeeld voor Jong Heracles Almelo en dat kan roet in het eten gooien. Een speler mag namelijk niet binnen een jaar voor drie clubs in actie komen.
Van Seumeren zei dat FC Utrecht eruit is met zowel Armenteros als Benevento."Maar er is één probleem. Hij heeft op 21 augustus 45 minuten meegedaan in een wedstrijd van Jong Heracles Almelo. Volgens een klein regeltje in het KNVB-reglement is hij dan niet speelgerechtigd voor ons. De KNVB heeft het voorgelegd bij de FIFA, maar de FIFA vindt dat de KNVB het zelf moet oplossen. De bal ligt nu dus bij de KNVB, laat ze nu maar eens ballen tonen. Met veel smart wachten wij op een telefoontje", laat een duidelijke Van Seumeren weten.