SV Land Taurus naar bekerfinale

HOUTEN - De volleyballers van SV Land Taurus hebben zich ten koste van Sliedrecht Sport geplaatst voor de bekerfinale. De equipe uit Houten leed in Sliedrecht een nipte nederlaag (3-2)
Taurus verdedigde een 3-1 voorsprong, twee weken geleden behaald in eigen huis. De lange mannen uit Houten moesten dus twee sets winnen om zich te verzekeren van een finaleplaats. Pas in de vierde set was de buit binnen.
In de derde set leek topdivisionist Sliedrecht de basis te leggen voor een stunt. De thuisploeg draaide overuren om uiteindelijk na 34-32 van helft te wisselen. In de vierde set stelde de eredivisionist uit Houten orde op zaken (20-25). Sliedrecht Sport blijft dit seizoen ongeslagen thuis. Een plaats in de bekerfinale leverde dat niet op.
In de finale is Lycurgus de tegenstander. De Groningers waren in de halve eindstrijd te sterk voor Orion.