GVVV op bezoek bij taai Excelsior Maassluis

VEENENDAAL - GVVV wacht zaterdag een lastige uitbeurt. In de Tweede divisie gaan de Veenendalers op bezoek bij Excelsior Maassluis. Het elftal onder leiding van voormalig IJsselmeervogels-speler Jeroen Rijsdijk staat weliswaar op de zevende plaats drie plaatsen onder GVVV, maar is al jarenlang voor iedereen een lastig te kloppen ploeg. Dit seizoen verloor Excelsior Maassluis nog niet op eigen veld.
GVVV is slecht begonnen aan 2018. De eerste twee duels leverden twee nederlagen op en GVVV wacht ook nog op het eerste doelpunt van dit kalenderjaar. De laatste zege dateert van 9 december, toen in Amsterdam met 4-0 werd gewonnen van AFC.
Trainer Niek Oosterlee kan weer beschikken over Bart Hulsbos (zie foto). De centrale verdediger keert terug van een schorsing. Daar tegenover staat de schorsing van aanvoerder Roy Terschegget, die vorige week tegen Koninklijke HFC twee keer geel kreeg. Ook Robin Mulder is er nog niet bij, net als de langdurig geblesseerden Rodny Hofman en Wouter Bonke.
GVVV speelde negen keer eerder een uitwedstrijd tegen Excelsior Maassluis. Slechts twee keer gingen de punten mee naar Veenendaal, vier keer won Excelsior Maassluis. Vorig seizoen eindigde het duel op Dijkpolder in 1-1. Eerder dit seizoen won GVVV de thuiswedstrijd met 1-0 door een doelpunt van Mohammed Ajiach.
Radio M Utrecht verzorgt zaterdag vanaf 15.30 uur live flitsen van het duel.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.