De Meern kan hekkensluiter op afstand zetten

UTRECHT - In de Derde divisie B spelen Hercules en De Meern zondag beide een uitwedstrijd. Hercules reist af naar Veghel voor de ontmoeting met Blauw Geel'38. De Meern treft in Oldenzaal hekkensluiter Quick'20.

DE MEERN

De Meern speelt zondag een belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter Quick'20. De ploeg uit Oldenzaal leek lange tijd gedoemd te degraderen, maar haalde uit de laatste drie duels zes punten. Bij een nieuwe overwinning is het gat met De Meern, dat 15e staat, nog maar twee punten.
De Meern maakte afgelopen zondag een einde aan een lange reeks verliesbeurten, met een zege op Blauw Geel'38. Een nieuwe zege is in de strijd om lijfsbehoud voor beide teams van cruciaal belang.
Joël Titaley kan beschikken over de nieuwe aanwinst Richie Agyapong. Ook Lejon Cats is weer inzetbaar. Hij was geschorst. Don en Gino Cornet zijn geblesseerd.
In De Meern werd het eerder dit seizoen 0-0. Quick'20 won dit seizoen pas één thuiswedstrijd. De Meern wist ook pas één duel op vreemde bodem te winnen.

HERCULES

Hercules boekte zondag een belangrijke zege op HSC'21 en wil de opgaande lijn doortrekken tegen Blauw Geel'38. Die ploeg verloor zondag met 1-0 van De Meern. Het was de tweede verliespartij op rij voor de Brabanders, die in 2018 nog geen punt pakten.
Eerder dit seizoen won Hercules de thuiswedstrijd tegen Blauw Geel'38 met 2-1. Jeffrey Vlug (pen) en Fouad Belarbi maakten de doelpunten.
Loed Keizer, die deze week aansloot bij de selectie van Hercules nadat hij zijn contract bij FC Lienden had laten ontbinden, maakt mogelijk zijn rentree voor de Utrechtse club. Mitchel Bolck en Amin el Bouzidi zijn geblesseerd
Radio M Utrecht verzorgt zondag live flitsen van beide wedstrijden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.