'Troupée mág niet, Labyad gáát niet'

UTRECHT - De angst op een leegloop tijdens de transferperiode lijkt voor FC Utrecht met een sisser af te lopen. Giovanni Troupée staat in de belangstelling van Serie A-clubs Benevento, Hellas Verona en Sampdoria en het Engelse Leeds. FC Utrecht heeft alle belangstellenden de deur gewezen.
Het vertrek van de verdediger is onbespreekbaar voor FC Utrecht, ook wat betreft een huurperiode. Afgelopen woensdag moest trainer Jean-Paul de Jong de verdediger nog brengen toen Robin van der Meer geblesseerd uitviel. De blessure van Van der Meer lijkt mee te vallen. Zaterdag beslist de club of hij kan spelen zondag.

LABYAD

Zakaria Labyad heeft in een interview laten weten het seizoen af te maken bij FC Utrecht. RTV Utrecht heeft van FC Utrecht te horen gekregen dat een transfer deze winter er sowieso niet in lijkt te zitten voor de Utrechtse middenvelder. Geen enkele club, dus ook Ajax niet, heeft zich in de Galgenwaard gemeld voor Labyad.
Zondag speelt FC Utrecht tegen de Amsterdammers. Het wordt de terugkeer van Erik ten Hag in de Galgenwaard. De trainer vertrok deze winter van FC Utrecht naar Ajax.

Voorbeschouwing FC Utrecht - Ajax