LIVEBLOG: Ten Hag neemt punt mee uit Galgenwaard

UTRECHT - In de Galgenwaard neemt FC Utrecht het vanmiddag op tegen Ajax. Traditiegewijs is dit al een van de meest beladen wedstrijden van het seizoen, maar sinds het vertrek van Erik ten Hag naar tegenstander Ajax zit er nog meer spanning op het treffen tussen beide ploegen.
Zijn opvolger Jean-Paul de Jong moet de harten in de Galgenwaard weer sneller doen kloppen. In december wist FC Utrecht, toen nog onder leiding van Ten Hag, al te winnen. Het werd toen 1-2 in de Johan Cruijff ArenA. Het duel is LIVE te volgen via Radio M Utrecht.
'90+3 Daar is het eindsignaal. Geen winnaar vandaag in de Galgenwaard: 0-0.
89' Een rode kaart voor bankzitter Lukas Görtler! Hij ontvangt zijn tweede gele kaart na een opstootje bij de dug-out.
84' Jensen houdt FC Utrecht opnieuw uit de been! Hij keert een hard schot van Justin Kluivert van dichtbij
82' Fantastische vrije trap van Hakim Ziyech, maar FC Utrecht heeft David Jensen. Hij plukt de bal fantastisch uit de bovenhoek!
79' Gele kaart voor Ayoub na een duel met Tagliafico
77' Aiiiiiii! Na een individuele actie van Yassin Ayoub haalt Klaiber de trekker over. Zijn schot belandt in de handen van Onana!
70' Hoop doet leven! Een hard schot van Ayoub wordt gekeerd door de vuisten van André Onana
67' Een voorzet van Ziyech scheert langs het doel. Van de Beek komt net een voet tekort om in te kunnen tikken
58' Görtler verlaat het veld. Hij wordt vervangen door Cyriel Dessers.
53' De wedstrijd ontbrandt langzaamaan in de Galgenwaard! Utrecht tot tweemaal toe gevaarlijk (Labyad, Janssen), waarna een schot van Kluivert gepareerd wordt
49' OEI! Een gevaarlijk afstandsschot van Zakaria Labyad! De bal wordt met moeite gekeerd door Onana. Een hoekschop volgt.
46' We maken ons in de Galgenwaard op voor de tweede helft van FC Utrecht - Ajax. De spelers komen uit de catacomben. Weten de Utrechters de wedstrijd in de tweede helft naar hun hand te zetten?
45' We gaan aan de thee in de Galgenwaard. De brilstand staat nog op het scorebord na een onderhoudende eerste helft, die niet hoogstaand was.
32' Een harde charge van Lukas Görtler op de enkel Tagliafico: geel! De linksback van Ajax moet behandeld worden.
'30 Een vrije schietkans voor Hakim Ziyech! Het schot wordt gekeerd door goalie David Jensen. Er was echter al gefloten doordat Huntelaar een overtreding beging
25' Tagliafico breekt door aan de linkerkant. Zijn schot wordt gepareerd, waarna Justin Kluivert de bal ruim overschiet
15' Gert Kruys leunt rustig achterover in de openingsfase. "Utrecht zet hoog druk en heeft de wedstrijd onder controle. Het begin is veelbelovend!" Mis niets & luister mee via 93.1FM!
13' Huntelaar scoort en juicht, maar te vroeg. Hij stond buitenspel toen Ziyech hem aanspeelde. Tussenstand na een klein kwartier: 0-0!
1' Er is afgetrapt in de Galgenwaard: FC Utrecht - Ajax is van start gegaan.
12:21 En dit zijn de elf namen die Ten Hag de wei in zal sturen namens Ajax: Onana, Veltman, De Ligt, F. de Jong, Tagliafico, Schöne, Van de Beek, Ziyech, Kluivert, Neres, Huntelaar
12:00 We zijn LIVE op Radio M Utrecht op 93.1FM! Mis niets en luister naar de voorbeschouwing met René van den Berg en Gert Kruys.
11:55 Dit zijn de elf die het vanmiddag voor FC Utrecht moeten doen: Jensen, Van der Maarel, Leeuwin, Janssen, Klaiber, Troupée, Strieder, Ayoub, Labyad, Görtler, Kerk