SPORT KORT: SKF stunt niet tegen Den Helder

VEENENDAAL - TAFELTENNIS
In de eredivisie tafeltennis heeft SKF niet kunnen stunten tegen koploper Den Helder. De Veenendalse vrouwen verloren uit met 4-2. SKF moet even genoegen nemen met de vierde plaats. Na acht duels heeft het elf punten minder dan Den Helder. VTV uit Vreeswijk, dat zondag tegen Westa speelt, staat derde.

VOLLEYBAL

In de topdivisie was er een zwaar bevochten zege voor Pelster/Cito. De mannen uit Zeist wonnen thuis met 3-2 van De Witte Olhaco. MKB Accountants VCV uit Veenendaal ging met 3-0 onderuit bij VoCASA. VCV is 7e met 18 punten uit 13 wedstrijden. Cito staat 10e met 15 punten uit 13 wedstrijden.
In de topdivisie bij de vrouwen is VV Utrecht er niet in geslaagd koploper Apollo pootje te lichten, In Utrecht werd het 2-3 voor de bezoekers. Ook hekkensluiter Oskam Taurus verloor. Veracles was met 3-0 te sterk.
VV Utrecht staat vierde na 14 duels met 24 punten. Oskam Taurus staat laatste. De Houtense ploeg heeft 3 punten.

BASKETBAL

In de promotiedivisie bij de dames heeft Utrecht Cangeroes gewonnen van de koploper Grasshoppers 2. De Utrechtse vrouwen wonnen met 68-53. Cangeroes staat nu zesde met 16 punten uit 14 duels.

KORFBAL

Tweemaal Zes verloor in de Hoofdklasse A met één punt verschil van Unitas. De Maartensdijkers verlieten Harderwijk met een 27-26 nederlaag. Tweemaal zes staat voorlaatste met 5 punten uit 10 wedstrijden. In de Hoofdklasse B won Dalto/Klaverblad Verzekeringen van Nieuwerkerk. In Driebergen werd het 27-23. Dalto staat 4e met 12 punten uit 10 wedstrijden.