Ditrsictsbeker: Alleen FC Breukelen en Benschop verder

PROVINCIE UTRECHT - FC Breukelen en Benschop zijn de enige twee clubs uit de provincie die zich hebben geplaatst voor de achtste finales van de districtsbeker. FC Breukelen won na strafschoppen van Swift, dat eerder dit seizoen in de 'grote' KNVB beker Vitesse uitschakelde. Benschop speelde tegen het tweede van Swift, en won ook na strafschoppen.
In de achtste finales speelt FC Breukelen thuis tegen FC Uitgeest, Benschop gaat op bezoek bij Velsen. Die duels worden gespeeld op 21 februari.

HOOFDKLASSERS

Voor de hoofdklassers Argon en Eemdijk zit het bekertoerbnooi er op. Argon verloren na strafschop van Velsen. Na reguliere speeltijd stond het 2-2. Voor de Mijdrechters waren Younes Ouaali en Soner Gedik de doelpuntenmakers.
Eemdijk verloor ondanks een treffer van Evert Brouwers met 2-1 van Zaanlandia.

ANDERE CLUBS

Het tweede van Spakenburg kreeg dubbele cijfers te slikken tegen SDO. De hoofdklasser uit Bussum won op de Westmaat met 1-10. Geinoord verloor na strafschoppen van Altius, nadat de reguliere wedstrijd in 1-1 was geëindigd. Kampong verloor met 5-1 van Buitenveldert, Roda'46 ging in eigen huis met 3-1 onderuit tegen de zaterdagamateurs van Volendam.